Notice: Trying to get property of non-object in /home/www-data/pf25/pfum/templates/pravnafakulteta/index.php on line 79

Zaradi nedavnih posodobitev na naši spletni strani Vas opozarjamo, da se nekateri elementi na spletni strani z vašim (zastarelim) brskalnikom ne bodo prikazovali pravilno.

Svetujemo vam, da si trenutni brskalnik (Internet Explorer 7 ali starejši) posodobite na zadnjo verzijo, ali pa si namestite enega od brskalnikov s klikom na eno od ikon spodaj.

Ne prikazuj več tega obvestila

Razno

Sobe, stanovanja

Običajno ob oddaji obrazcev partnerskim fakultetam oddate tudi t.i. Housing application, na podlagi katere vam partnerji nudijo pomoč ob iskanju nastanitve, katero vam praviloma uredijo na polagi omenjene prijave. Lahko pa si seveda poiščete nastanitev sami, v pomoč pa naj vam bo npr. naslednji link: http://www.casaswap.com/ .

Štipendija

Partnerske fakultete pošljejo sprejetim študetnom t.i. sprejemna pisma (acceptance letter), katerih kopije mora študent poslati skupaj z izpolnjenim natisnjenim prijavnim obrazcem http://socrateserasmus.uni-mb.si (katerega posreduje tudi elektronsko - SUBMIT) Službi za mednarodno in meduniverzitetno sodelovanje, Slomškov trg 15, Maribor. Ta je pristojna za postopek pridobitve štipendije.

 

Univerza v Mariboru
Pravna fakulteta
Mladinska ulica 9
2000 Maribor

Tel: +386 (2) 25 04 200
Fax: +386 (2) 25 23 245
info.pf(at)um.si

Univerza v Mariboru - Pravna fakulteta

Eduroam - Pravna fakulteta

.

Pacta sunt servanda. | Dogovore je treba spoštovati.