Obvestila za študente

Prijavite se na Kadrovski up 2019 - rok: 1. marec 2019

Datum objave: 30.01.2019 | Datum poteka: 02.03.2019

Obvestilo je poteklo!

Diplomski, magistrski in doktorski študenti s Pravne fakultete Univerze v Mariboru vabljeni  k oddaji prijave na Kadrovski up 2019. Naj odlično delo ne ostane skrito!

Prijavo na razpis lahko odda študent sam ali izobraževalna ustanova, na kateri je študent zaključil študij.

Študenti se bodo z oddajo prijave potegovali za naziv Kadrovski up 2019 in možnost brezplačne udeležbe na Slovenskem kadrovskem kongresu 2019, ki je letos hkrati tudi Evropski kadrovski kongres (www.skkongres.si) in enoletnega prejemanja strokovne revije HR&M (www.hrm-revija.si). 

Prijave na razpis so možne do 1. marca 2019.

Tri nominirance za Kadrovski up 2019 bomo povabili na Slovenski kadrovski kongres 2019 in na njem razglasili prejemnika nagrade. Ob razglasitvi nominirancev bomo javno objavili ime vaše organizacije - Pravna Fakulteta, na kateri so nominiranci uspešno zagovarjali naloge in pridobili strokovni oziroma znanstveni naslov ter navedli mentorja.

Kadrovski up je priznanje, ki ga podeljujeta Slovenska kadrovska zveza in podjetje Planet GV, za najboljša znanstveno-raziskovalna dela s področja kadrovskega managementa. Prejmejo ga avtorji nalog, ki bodisi, preučujejo kariere, strateške vloge kadrovskega managementa, elemente, ki vplivajo na uspešnost kadrovske funkcije, merijo dodane vrednosti kadrovske funkcije oz. preučujejo in razvijajo sodobne pristope.

Nagrade:

  • Trije nominiranci prejmejo povabilo na brezplačno udeležbo na Slovenskem kadrovskem kongresu 2019 in enoletno brezplačno naročnino na strokovno revijo HR&M.
  • Zmagovalec prejme priznanje Kadrvoski up 2019.

NAČIN PRIJAVE

Več informacij na: https://www.planetgv.si/o-nas/nagrade/kadrovski-up-leta

Prijava na:   https://www.surveymonkey.com/r/kadup19
 

Se vidimo na Slovenskem kadrovskem kongresu 2019, kjer bomo tudi podelili priznanje Kadrovski up 2019 (www.skkongres.si/).