Novice

Dobrodelni projekt Študentskega sveta Pravne fakultete UM

Datum objave: 22.10.2021 | Datum poteka: 31.12.2030

Študentski svet Pravne fakultete UM je s pomočjo izredne prof. Suzane Kraljić, v poletnih mesecih tekočega leta, pod sloganom “Pravniki pomagamo”, ponovno organiziral dobrodelni srečelov. Člani Študnetskega sveta PF UM smo se skupaj odločili, da bomo denar, zbran v okviru tega dobrodelnega projekta, namenili Kriznemu centru za mladino v Mariboru. Gre za državno institucijo in redno dejavnost Centra za socialno delo Maribor, ki je bila ustanovljena v letu 2000 in je namenjena otrokom in mladostnikom, ki se znajdejo v hudi stiski.

Dne 18. 10. 2021 so se člani Študentskega sveta Pravne fakultete UM skupaj z izr. prof. Suzano Kraljić odpravili v Krizni center za mlade v Mariboru in izročili izkupiček dobrodelnega srečelova.

Za dobrodelni namen smo skupaj uspeli zbrati kar 332 €

Člani Študentskega sveta PF UM se iskreno zahvaljujemo vsem, ki ste na kakršen koli način pripomogli k uspešni izvedbi projekta, nas podprli in s tem narisali nasmeh na obrazu teh otrok.


Prav tako se zahvaljujemo vsem, ki so darovali nagradne dobitke:

Tiko pro, Kmetijska zadruga Šaleška dolina d.o.o., Teta Frida, Europark, Fructal, Mouzen, Zavarovalnica triglav, Akalu, Odvetniška pisarna Gorjup, Fitinn, Pravna fakulteta UM, Univerza v Mariboru, ŠOUM, Radio City, Enigmarium Maribor, Študentski servis Maribor, Lars&Svens, KTS d.o.o., Čebelarski center Maribor, VDC polž Maribor