Novice

V Večeru o ameriškem odvetniku, ki uči študente mariborske pravne fakultete

Datum objave: 05.04.2019 | Datum poteka: 31.12.2030

Študentom prava mariborske pravne fakultete do dobrih rezultatov na mednarodnih tekmovanjih pomaga tudi Ron Cordova, izkušeni odvetnik iz ZDA, ki redno prihaja v Maribor. Vljudno vabljeni k branju članka o enem izmed najvplivnejših odvetnikov v ZDA.  Newsweek Magazine ga je v letih 2011, 2012 in 2013 uvrstil na seznam najboljših odvetnikov v ZDA. O Pravni fakulteti Univerze v Mariboru, Mariboru in Sloveniji ima nasploh zelo dobro mnenje in od nas odhaja brez slabih izkušenj.

"S svojim izjemnim znanjem in izkušnjami, ki si jih je pridobil v vrsti let odvetniškega poklica, vsekakor vzbuja veliko mero spoštovanja in občudovanja med študenti prava. Meni osebno je bilo njegova predavanja vedno v veselje obiskovati, saj je iz prve roke dal vpogled v tuji pravni sistem, ki ga drugače poznamo predvsem s televizijskih zaslonov. Podal je tudi ogromno koristnih napotkov glede zastopanja strank, tudi malenkosti, ki pa lahko imajo velik vpliv na končni rezultat," je o gostu iz ZDA povedala študentka Tamara Dugar, ki je v tem študijskem letu sodelovala na seminarju Rona Cordove.

Celotna vsebina članka je na voljo na povezavi: https://www.vecer.com/kdo-je-ameriski-odvetnik-ki-uci-mariborske-studente-prava-6686046